Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolunmuş ördek görmek

Rüyada yolunmuş ördek görmek

Rüyada yolunmuş ördek görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada yolunmuş ördek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Rüyada yolunmuş ördek görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada ördeklere yem vermek hayallerinin gerçekleşeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yüceltileceği sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ördek hediye almak büyük problemler yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalettir.

Rüyada havuzda ördek görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan ördek görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments