Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak düşmanına galip geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil başlı ördek görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ördek yakalamak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yabani ördek yakalamak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, derdin sona ereceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada beyaz ördek yakalamak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, dertlerinden kurtulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments