Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda ördek görmek

Rüyada havuzda ördek görmek

Rüyada havuzda ördek görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda ördek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada havuzda ördek görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada denizde siyah ördek görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Rüyada kara ördek görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde ördek görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada yabani ördek avlamak kazancının eksilmeyeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş ördek görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi ördek görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments