Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan ördek görmek

Rüyada konuşan ördek görmek

Rüyada konuşan ördek görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, şansının da açık olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada konuşan ördek gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada konuşan ördek görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kafasını rahatlatacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördeğin konuştuğunu görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yeşil başlı ördek görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kara kara düşüneceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına yorulur.

Rüyada canlı ördek yakalamak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada vahşi ördek görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ördek görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, keyifli günler geçireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı ördek görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş ördek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments