Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, aksiliklerin aşılacağına, yalan söyleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kazancının çok düşeceğine yorulur.

Rüyada yavru ördek beslemek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Rüyada yavru ördek sevmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yavru sarı ördek görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments