Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördeklere yem vermek

Rüyada ördeklere yem vermek

Rüyada ördeklere yem vermek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ördeklere yem vermek gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada ördeklere yem vermek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Rüyada aslana yem olmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sorunların kalmayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine yorulur.

Rüyada tavuk yemi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı yemeyi görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı yememek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere alamet eder.

Rüyada balıklara yem atmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kazancın gittikçe azalacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalettir.

Rüyada hayvan yemi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments