Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ördek tavuk görmek

Rüyada kaz ördek tavuk görmek

Rüyada kaz ördek tavuk görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz ördek tavuk gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz yada ördek görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işarettir.

Rüyada ördek ve kaz görmek büyük bir projeye girileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek kaz görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk kaz görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman çok başarılı olacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaz tavuk görmek onların kıymetini bileceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments