Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek hediye almak

Rüyada ördek hediye almak

Rüyada ördek hediye almak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ördek hediye almak gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Rüyada ördek hediye almak temize çıkacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada köpek ve ördek görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, yaralarına da merhem olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ördek yavrusu görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördekten korkmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek öldürmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine yorulur.

Rüyada ördek eti pişirmek çok kötü durumlara düşüleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış ördek görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, istediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek vurduğunu görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments