Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz su birikintisi görmek

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kavgaların biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada tertemiz su birikintisi gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işaret eder.

Rüyada tertemiz akan su görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz su görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada su birikintisi görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde su birikintisi görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin su birikintisi görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak su birikintisi görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments