Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda kayarak gitmek

Rüyada yolda kayarak gitmek

Rüyada yolda kayarak gitmek verimli işlere gireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda kayarak gitmek gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada yolda kayarak gitmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada kayarak gitmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kayarak inmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, birçok engelin aşılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments