Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayarak gitmek

Rüyada kayarak gitmek

Rüyada kayarak gitmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet eder.

Rüyada kayarak gitmek gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada yolda kayarak gitmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, malların artacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kayarak gitmek iyi şeyler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalettir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada kayarak yere düşmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kayarak yürümek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments