Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınızı biliyor gibi davranmanız veya planlı hareket etmeniz durumunda, siz istememenize rağmen türlü tavsiye ya da yorum getiren kişilerden kurtulabilir veya işinize karışan kişileri durdurabilirsiniz.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek hoş olmayan sözler işiteceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek rızkının bollaşacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ailesini utandırmayacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kayarken dua etmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızları kayarken görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, rahatının kaçacağına, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments