Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bala bulanmak

Rüyada bala bulanmak

Rüyada bala bulanmak umutlarının çoğalacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada bala bulanmak gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada bala bulanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bala batmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Rüyada yemekten midesi bulanmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada midesi bulandığını görmek her şeyin gönlünce olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kuma bulanmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulur.

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek isteklerinin erteleneceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments