Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bala batmak

Rüyada bala batmak

Rüyada bala batmak işlerin eski haline döneceğine, gelişmelerin olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada bala batmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada bala batmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada bala bulanmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalettir.

Rüyada sulu çamura batmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurda batmak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyuna batmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada arabayla camura batmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada temiz suya batmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments