Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını gördüyseniz:

  • Yeni gruplara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada mide bulandığını görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Rüyada midenin bulandığını görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemekten midesi bulanmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını görmek iflas edeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada çamura bulandığını görmek güzel huylarının değişeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kötü haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada kirece bulanmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments