Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midesi bulandığını görmek

Rüyada midesi bulandığını görmek

Rüyada midesi bulandığını görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, iyi şartlara kavuşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek bir üniversitede hoca olunacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada midesi bulandığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mide bulandığını görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada yemekten midesi bulanmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada midenin bulandığını görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada bala bulanmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirece bulanmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments