Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekten midesi bulanmak

Rüyada yemekten midesi bulanmak

Rüyada yemekten midesi bulanmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, rütbe edineceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemekten midesi bulanmak gördüyseniz:

  • İşinizi, sosyal veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmak size düşüyor.

Rüyada yemekten midesi bulanmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada mide bulandığını görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalet eder.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada midenin bulandığını görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek engellerin ortadan kalkacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada yağa bulanmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments