Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma bulanmak

Rüyada kuma bulanmak

Rüyada kuma bulanmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kuma bulanmak gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kuma bulanmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mide bulandığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolataya bulanmak iş kaybı yaşanacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada yemekten midesi bulanmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada katrana bulanmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Rüyada toza bulanmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kasasının ağırlaşacağına, memur ise terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlara bulanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada una bulanmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments