Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, başarıyla geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada mide bulandığını görmek kendisini ailesine vereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada midenin bulandığını görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemekten midesi bulanmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine inanılır.

Rüyada yağa bulanmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendine çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dışkıya bulanmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments