Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çamura bulandığını görmek

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çok daha mutlu olunacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Rüyada birinin çamura bulandığını gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek aile hayatına adım atılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları çamura bulanmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada çamura bulandığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlara bulanmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bir fitne çıkarmaya yorulur.

Rüyada midesi bulandığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet eder.

Rüyada kirece bulanmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada bala bulanmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments