Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan akan su görmek

Rüyada musluktan akan su görmek

Rüyada musluktan akan su görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada musluktan akan su gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Rüyada musluktan akan su görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalettir.

Rüyada musluktan akan su içmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalettir.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak onların önüne geçeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada su akan musluk görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok daha iyi günler göreceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada muslukta akan su görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına işarettir.

Rüyada akan musluk görmek tatsızlıklar çıkacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, artık daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Rüyada boşa akan musluğu kapatmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, borç batağına düşeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada akan musluk kapatmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments