Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akan dere görmek

Rüyada su akan dere görmek

Rüyada su akan dere görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada su akan dere gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Rüyada dereden akan su görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına alamet eder.

Rüyada su akan dere görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan su dere görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok su akan dere görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, çektiği zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede akan su görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Rüyada akan derede yıkanmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan dere görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments