Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz akan su görmek

Rüyada beyaz akan su görmek

Rüyada beyaz akan su görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz akan su gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Rüyada beyaz akan su görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Rüyada hortumdan akan su görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, alim insanlardan sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada az akan su görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil akan su görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şelaleden akan su görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, her zaman şükür içinde olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada çok akan su görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada akan suya bakmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalet eder.

Rüyada arktan akan su görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, dileklerinin yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments