Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan yalamak

Rüyada kan yalamak

Rüyada kan yalamak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, umutsuzluk yaşanacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan yalamak gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Rüyada kan yalamak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yüz yalamak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağını yalamak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada erkek uzvu yalamak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, akıllı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın yaladığını görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bol para kazanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada toprak yalamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayağını yalamak sorunların aşılacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, önemli işlere imza atacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments