Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu beklemek

Rüyada yolcu beklemek

Rüyada yolcu beklemek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada yolcu beklemek gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada yolcu beklemek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyrukta beklediğini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada azrail beklemek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine işaret eder.

Rüyada namaz vaktini beklemek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı beklemek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada para beklemek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments