Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para beklemek

Rüyada para beklemek

Rüyada para beklemek müşterilerinin çoğalacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada para beklemek gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Rüyada para beklemek haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi beklemek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi beklemek olaylı günler geçireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek sırası beklemek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada doktor sırası beklemek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak beklemek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments