Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, dargınların barışacağına, ne yapacağını şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin beklediğini gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek beklemek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada erkek beklemek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini beklemek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada dua beklemek bereketin eksileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada limanda beklemek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada banka sırası beklemek daha büyük işler için bir örnek olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada merdivende beklemek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments