Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı beklemek

Rüyada başbakanı beklemek

Rüyada başbakanı beklemek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, anne babaya müjde verileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada başbakanı beklemek gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Rüyada başbakanı beklemek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otogarda otobüs beklemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yüzünün de güleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada kuyruk beklemek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada dolmuş beklemek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, prestij kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir sırada beklemek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işarettir.

Rüyada evde beklemek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada metro istasyonunda beklemek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments