Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden haber beklemek

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi beklemek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek sevap işlemek için uğraşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili beklemek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden haber almak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin ölüm haberini almak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, büyüleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili hakkında haber almak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments