Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail beklemek

Rüyada azrail beklemek

Rüyada azrail beklemek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada azrail beklemek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Rüyada inek beklemek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada taksi beklemek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Rüyada belediye otobüsü beklemek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktorda sıra beklemek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada devlet dairesinde beklemek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, çekilen hasretin biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sokakta beklemek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada namaz vaktini beklemek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada banka sırası beklemek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerin ters gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments