Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz vaktini beklemek

Rüyada namaz vaktini beklemek

Rüyada namaz vaktini beklemek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, gerekirse özür dileneceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, hatalı yollara gireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz vaktini beklemek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada namaz vakti beklemek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada namazı beklemek beklediği haberin gelmeyeceğine, kariyerinin yükseleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cuma namazını beklemek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmayı beklemek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada namaz vaktini beklemek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabah namazını beklemek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Rüyada birilerini beklemek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir kızı beklemek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments