Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyrukta beklediğini görmek

Rüyada kuyrukta beklediğini görmek

Rüyada kuyrukta beklediğini görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, mülk sahibi olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyrukta beklediğini gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Rüyada kuyrukta beklemek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruk beklemek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyrukta beklediğini görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik kuyruğu görmek işine dört elle sarılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz akrep görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek mevcut konforunun da devam edeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına delalettir.

Rüyada kalabalık kuyruk görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Rüyada kuyruksuz at görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments