Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eş seçmek

Rüyada eş seçmek

Rüyada eş seçmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, keyfin kaçacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eş seçmek gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Rüyada eş seçmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada ekmek seçmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada yol seçmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kapı seçmek ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, hasta ise bakacağına yorulur.

Rüyada kıyafet seçmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, zor durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta seçmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada film seçmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments