Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol ölçmek

Rüyada yol ölçmek

Rüyada yol ölçmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada yol ölçmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada yol ölçmek mutluluğunun daim olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, gelişim içine gireceğine alamet eder.

Rüyada cetvelle ölçmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulur.

Rüyada karışla ölçmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada yeri ölçmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada kilosunu ölçmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşey ölçmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tansiyon ölçmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada bel ölçmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments