Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey ölçmek

Rüyada birşey ölçmek

Rüyada birşey ölçmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerinin iyi gideceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birşey ölçmek gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Rüyada metre ölçmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet eder.

Rüyada boyunu ölçmek kişinin rahat edeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına inanılır.

Rüyada nabız ölçmek yuva kuracağına, borçlarının çoğalacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada uzunluk ölçmek adaletin geleceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulur.

Rüyada arsa ölçmek istenen herşeye kavuşulacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada yatak ölçmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak ölçmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir ortama girileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments