Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, işlerinin bollaşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek bunun için her gün şükredeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet eder.

Rüyada eli yok görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kolu yok görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden yok olmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, başarısız olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yok olduğunu görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek başarılı bir kişi olunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş yok görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments