Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada her şeyin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş yok görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu yok görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Rüyada cini yok etmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, doyasıya sefasını süreceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına inanılır.

Rüyada yokustan cikmak ardından yeni bir iş bulunacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli yok görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kolu yok görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerinin yok olduğunu görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments