Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu yok görmek

Rüyada kolunu yok görmek

Rüyada kolunu yok görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kişinin afiyette kalacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu yok gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada kolu yok görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunu yok görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek ekmeğinin azalacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada cini yok etmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada denizin yok olduğunu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rakipleri mağlup edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine inanılır.

Rüyada dağın yok olduğunu görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yokus cikamamak herkesin şaşırtılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments