Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokus tırmanmak

Rüyada yokus tırmanmak

Rüyada yokus tırmanmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine yorulur.

Rüyada yokus tırmanmak gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Rüyada yokus tırmanmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada denizin yok olduğunu görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine rivayet eder.

Rüyada birden yok olmak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cin yok etmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine inanılır.

Rüyada okulda yoklama almak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yokustan cikmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, ne yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokluk görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments