Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yok olmasını görmek

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada dünyanın yok olmasını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada parmak yok görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, isteklerini yerine getireceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yok etmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulur.

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Rüyada dağın yok olduğunu görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yokustan cikmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments