Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yoğurt yedirmek

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, düzenli bir işe girileceğine, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine yoğurt yedirmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt yediğini görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, şansının bahtının açılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments