Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyleri saklamak

Rüyada birşeyleri saklamak

Rüyada birşeyleri saklamak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada birşeyleri saklamak gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Rüyada bir şeyler sakladığını görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşya saklamak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, işinde uzmanlaşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini saklamak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada para sakladığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Rüyada alyans saklamak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, güven kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerini saklamak çekilen zahmetin sona ereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu saklamak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cesedi saklamak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments