Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca sakladığını görmek

Rüyada tabanca sakladığını görmek

Rüyada tabanca sakladığını görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, haneden birinin ayrılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet eder.

Rüyada tabanca sakladığını gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Rüyada tabanca sakladığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca saklamak duyduğu endişenin iki kat artacağına, güç ve kudret kazanacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayı saklamak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık saklamak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar saklamak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyi saklamak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bir yere taşınmaya, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kalem saklamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzük saklamak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments