Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara saklamak

Rüyada sigara saklamak

Rüyada sigara saklamak sağlığının yerinde olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, borçlarının ödeneceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalettir.

Rüyada sigara saklamak gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Rüyada sigara saklamak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine delalettir.

Rüyada sigara sakladığını görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Rüyada sigara paketi saklamak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini saklamak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sigarayı saklamak yüzünün gülmeye başlayacağına, asil kimselerden çıkacağına, itibar kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada öldürüp saklamak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada içki şişesi saklamak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments