Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır saklamak

Rüyada sır saklamak

Rüyada sır saklamak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sır saklamak gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sır saklamak huzurlu bir hayata adım atacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sır sakladığını görmek doğru karar veremeyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sır çözmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına yorulur.

Rüyada bir sırrı öğrenmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırrı açıklamak hakkını alacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sır vermek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada birine sır vermek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments