Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa saklamak

Rüyada toprağa saklamak

Rüyada toprağa saklamak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada toprağa saklamak gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Rüyada toprağa saklamak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sır saklamak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakladığını bulmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçak sakladığını görmek başarıların devamlı olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanı saklamak planların aksayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Rüyada sigara sakladığını görmek helal rızık elde edeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments