Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam saklamak

Rüyada adam saklamak

Rüyada adam saklamak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, gülüp eğleneceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam saklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada adam saklamak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam öldürüp saklamak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini saklamak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işarettir.

Rüyada altın bulup saklamak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulur.

Rüyada altın bulmak saklamak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada erkek saklamak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden bir şey saklamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, malların artacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu saklamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments