Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun yağmur görmek

Rüyada yoğun yağmur görmek

Rüyada yoğun yağmur görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, evlat sahibi olunacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğun yağmur gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğun yağmur görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, güzel bir haber almaya, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet eder.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, dış ticarete atılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, uzun yaşayacağına, ele geçen parada artış olacağına işaret eder.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik yoğunluğu görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments