Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun kar yağışı görmek

Rüyada yoğun kar yağışı görmek

Rüyada yoğun kar yağışı görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, doğru yatırımlar yapacağına, mal kaybına uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğun kar yağışı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek şifa göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada yoğun kar görmek borçlanılacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, istediği projeleri yapamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, itibarının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğun trafik görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yoğun sis görmek çaresizleşeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments