Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik yoğunluğu görmek

Rüyada trafik yoğunluğu görmek

Rüyada trafik yoğunluğu görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Rüyada trafik yoğunluğu gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada trafik yoğunluğu görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğun trafik görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yoğun kar yağdığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek kolay yollardan kazanacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments